Aktualno

Spremljajte aktualne novice in poiščite najnovejše informacije s področja problematike onesnaženosti Mežiške doline s svincem.
V sredo, 29.5.2024 sta med 16.30 in 18.30 uro na stadionu NK Peca v črni na Koroškem potekala Dan za zdravje in Dan za spremembe. Pri izvedbi dogodka je sodelovalo kar nekaj lokalnih, pa tudi regijskih organizacij, tako javnih zavodov kot nevladnih organizacij, ki so obiskovalcem dogodka nudile različne aktivnosti.
Pomlad, ki nam je v začetku aprila postregla s sončnimi in toplimi dnevi, je naravo prebudila iz zimskega spanja in nas povabila, da zavihamo rokave in zakorakamo v novo sezono druženja v naravi, urejanja okolice in vrtnarjenja.
V ponedeljek, 8. aprila 2024, sta se Mici in Bica pridružili aktivnostim, ki so jih v okviru obeležitve Svetovnega dne zdravja, ki je letos potekal pod sloganom »Moje zdravje, moja pravica«, pripravili v Dravogradu.
Globoko smo zakorakali v pomlad, okolica se počasi segreva in pred vrati je sezona urejanja okolice in izvajanja najrazličnejših opravil v naravi.
Skip to content